Vakantie aan het water in de Ardèche

De Ardèche, een belangrijke toeristische bestemming in Frankrijk, is een perfecte bestemming voor een geslaagde kampeervakantie. In dit gebied krijgt u de kans om talloze bezienswaardigheden te ontdekken die deze regio tot een referentie op het gebied van toerisme maken. De Pont d'Arc, de kloven van de Ardèche en historische monumenten wachten het hele jaar door op u voor een onvergetelijke vakantie met familie, vrienden of als koppel. Als u een kampeervakantie in deze plaats wilt doorbrengen, verwelkomt Ardèche Camping u graag voor een weekend of tijdens de vakantie.

Waar laat je je koffers in de Ardèche?

Om comfort en natuur te combineren, niets beter dan een kampeertrip. Hiervoor verwelkomt Ardèche Camping in Privas u in een warme sfeer op zijn domein. Geniet van een idyllische omgeving en gevestigd op een landgoed van 5,5 hectare, duik in een waar paradijs van landschappen die uitnodigt tot rust en ontspanning. Om u goed te ontvangen, biedt Ardèche Camping verschillende accommodatie-oplossingen die geschikt zijn voor gezinnen, stellen of groepen vrienden.

Het etablissement beschikt namelijk over in totaal 166 standplaatsen gelegen in een groene natuurlijke omgeving waar iedereen tevreden zou kunnen zijn. Als u in het grootste comfort wilt verblijven, biedt camping Ardèche met zwembad u 56 perfect uitgeruste stacaravans, onderverdeeld in verschillende reeksen. Vervolgens werden 110 kale staanplaatsen ingericht voor traditionele kampeerliefhebbers. Op het gebied van voordelen en diensten is aan alles gedacht om uw comfort te perfectioneren.

U vindt ter plaatse zijn cateringservice, zijn snackbar en zijn bar die 7 dagen per week voor u open zijn.Vergemakkelijk uw dagelijks leven ook door bijvoorbeeld uw lakens, uw wasmachine en nog veel meer te huren. Wil je in contact blijven met de buitenwereld, maak dan gebruik van een verbinding met het wifi-netwerk van het etablissement. Met andere woorden, Ardèche Camping brengt alle ingrediënten samen voor een uitzonderlijk ontsnappingsverblijf in de Ardèche.

Geniet van de geneugten van het zwemmen op een camping in de Ardèche met zwembad

Binnen het etablissement Camping Ardèche met zwembad is de keuze qua activiteiten enorm, van zwemmen tot volleyballen bij het peuterbad, alles is aanwezig. U kunt zich inderdaad inspannen tijdens een partijtje volleybal, tafeltennis, basketbal... Als u hoger wilt komen, op 3 km van de camping, heeft u de mogelijkheid om te paragliden. Bovendien, met een zonnig klimaat, zijn de vakanties niet aan de taak zonder een duik te nemen. Tijdens uw verblijf op Ardèche Camping kunt u zich vermaken in het waterpark dat bestaat uit een verwarmd buitenzwembad van 166 m², een overdekt zwembad verwarmd tot 27 graden.

Een verwarmd peuterbad van 100 m² is ook beschikbaar voor jonge vakantiegangers, zodat ze in alle veiligheid ten volle kunnen genieten van de geneugten van het zwemmen. Met de waterglijbaan kunt u ook genieten van een optimaal moment van plezier met uw dierbaren. Kortom, om vakantie te vieren met de voeten in het water en onvergetelijke momenten te beleven met familie of vrienden, ga naar Ardèche Camping.

Les dernières publications "discoverymotoryachts.be"

discoverymotoryachts.be